Politică de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG34/2014. Acestea se returneaza in termen de 14 zile lucratoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor trebuie anuntata in prealabil prin email la adresa comenzi@cadouricuemotii.ro.

Atunci când comanzi produse personalizate care prin natura lor nu pot fi revândute altor clienți, nu mai beneficiezi de acest drept. Aceste produse nu sunt returnabile conform legii OUG34/2014 art.16  lit.c!!!
Extras din OUG34/2014
Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:
a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
b) furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

O.U.G. 34/2014 poate fi consultata aici

Returnarea sau înlocuirea produselor personalizate se poate face doar dacă:

  • Este livrat un produs gresit, altul decat cel comandat
  • Nu au fost respectate specificațiile transmise de client
  • Produsul are defecte de fabricație

Returnarea produselor nepersonalizate se va face pe cheltuiala clientului. Nu acceptăm colete cu plata ramburs
Termenul de restituire al sumei achitate pentru produs este de 14 zile lucratoare de la data notificării, dar nu înainte ca produsul să ajungă la noi.