Piatră de ardezie personalizată – Dirigintă 2

69,00 lei

 lei

Descriere

Adăugați un sentiment de apreciere și recunoaștere în ceremoniile de absolvire cu o Piatră de ardezie personalizată – Dirigintă. Personalizarea se face prin selectarea clasei în care sunt elevii. Alegeți clasa și transformați acest cadou într-o amintire unică și semnificativă.

Fabricată cu atenție din ardezie de înaltă calitate, această piatră de ardezie oferă un aspect rafinat și autentic. Fiecare model imprimat este conceput pentru a exprima recunoștința și aprecierea față de dirigintă. Piatra de ardezie personalizată – Dirigintă de pe cadouricuemotii.ro este un cadou memorabil, care va dăinui în timp.

cadouricuemotii.ro oferă o selecție variată de cadouri pentru absolvire, iar Piatra de ardezie personalizată – Dirigintă este o alegere remarcabilă. Prin selectarea clasei în care sunt elevii, adăugați un element personalizat și relevanță acestui cadou unic.

Această piatră de ardezie personalizată poate fi expusă cu mândrie în birou sau acasă, reprezentând un simbol al recunoașterii și aprecierii pentru contribuția dirigintelui. Fiecare detaliu al acestei pietre de ardezie a fost conceput cu grijă pentru a transmite un mesaj puternic și emoționant.

Alegeți Piatra de ardezie personalizată – Diriginte de pe cadouricuemotii.ro pentru a oferi un cadou special și semnificativ în cadrul ceremoniilor de absolvire. Comandați acum și creați o amintire de preț pentru diriginta dvs.

Informații suplimentare

Material

Ardezie

Dimensiune

15×20

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piatră de ardezie personalizată – Dirigintă 2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *